صدور مجوز فعالیت 5 شرکت گردشگری سلامت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان در دست اقدام است .
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی، جلیل جباری در حاشیه بازدید از بخش های مختلف بیمارستان های آذربایجان و شفا ارومیه ، با اعلام این مطلب اظهار داشت: استان آذربایجان غربی بویژه شهرستان ارومیه از مراکز عمده پذیرش گردشگری سلامت و درمانی بوده و همه ساله پذیرای گردشگران درمانی زیادی از کشورهای همسایه می باشد.وی افزود: در سال جدید با هدف گذاری صدور مجوز به دفاتر خدمات مسافرتی و یکپارچه بخشی این دفاتر امیدواریم دست دلالان از این عرصه کوتاه گشته و بتوانیم با تبلیغات و اطلاع رسانی و پیوندهای مستمر با بازارهای هدف شاهد افزایش 20 در صدی گردشگران سلامت ورودی از شمال عراق، ترکیه، جمهوری آذربایجان و نخجوان باشیم.
جباری اضافه کرد: امکانات لازم بصورت ویژه برای درمان در بیمارستان های بخش دولتی و خصوصی فراهم بوده و امیدواریم با همکاری دستگاههای دولتی و خصوصی و معرفی و تبلیغ مناسب این ظرفیت ها، شاهد رشد و توسعه این بخش از گردشگری در آذربایجان غربی باشیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی بر لزوم اطلاع رسانی و تبلیغ جاذبه های گردشگری تاریخی و طبیعی از قبیل آبگرم های معدنی، طبیعت سرشار و ... استان در بین بیماران و همراهان بیمار ان تاکید کرد، گفت: یکی از راهبردهای اساسی توسعه گردشگری، جذب حداکثری گردشگران خارجی در گردشگری سلامت می باشد.
وی اظهار کرد: با مدیریت موثر و توسعه و ساماندهی زیرساخت های گردشگری سلامت در استان می توان با جلب گردشگران خارجی ، به ارزآوری و اشتغال پایدار دست یافت.
در آمد 50 میلیارد ریالی از پذیرش بیش از 2 هزار بیمار اتباع خارجی در سه بیمارستان ارومیه
مهدی ولی زاده کارشناس مسئول گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ارومیه نیز در این این بازدید با اعلام این مطلب که 90 درصد پذیرش بیماران اتباع خارجی استان مربوط به سه بیمارستان آذربایجان، شفا و دکتر صولتی ارومیه می باشد، اظهار داشت: در سال گذشته نزدیک 50 میلیارد ریال از پذیرش بیش از 2 هزار و 200 بیمار اتباع خارجی بستری شده در این سه بیمارستان درآمد عاید استان شده است.
وی افزود: این آمار فقط مربوط به پذیرش بیماران مراجعه کنننده و بستری و تحت عمل جراحی قرار گرفته در این سه بیمارستان بوده و بیماران ویزیت شده و خدمات سرپائی و همچنین بیمارستان های دولتی و دانشگاهی شامل این آمار نمی شود.
ولی زاده گفت: بیشترین آمار پذیرش بیماران اتباع خارجی در استان مربوط به کشورهای اقلیم کردستان عراق بوده و جمهوری آذربایجان و ترکیه نیز در رده های بعدی قرار دارند.
وی ارائه خدمات بهتر، کم بودن هزینه ای درمانی نسبت به سایر کشورها و تبحر فنی پزشکان را از مهمترین ظرفیت های توسعه گردشگری سلامت در آذربایجان غربی عنوان کرد و گفت: ورود دلالان به یازار گردشگری سلامت از مهمترین مشکلات این عرصه می باشد که موجب فرار بیماران به سایر استان ها و یا کشورهای مرزی دیگر می شود.
لازم بذکر است بیمارستان های آذربایجان ارومیه با ظرفیت 200 تخت مصوب و 125 تخت فعال و پذیرش 884 بیمار خارجی ، بیمارستان شفا با ظزفیت 60 تخت مصوب و 50تخت فعال و پذیرش 718 بیمار خارجی و بیمارستان دکتر صولتی ارومیه با ظرفیت 75 تخت مصوب و 70 تخت فعال و پذیرش 609 بیمار خارجی نزدیک 90 درصد پذیرش بیماران اتباع خارجی در استان را به خود اختصاص داده اند.
\n
انتهای پیام/